dimarts, 7 d’abril del 2009

Dubtes existencials

¿Per què sempre ha d'eixir alguna persona, en algun noticiari televisiu, durant les festes de Setmana Santa, en alguna platja preferentment alacantina, queixant-se que "hemos venido a tomar el sol pero hace fresquito"? Que estem a principis d'abril!
O, millor encara, per què en lloc de la carretera cap a la costa valenciana no van fer un canal que els portés la mar al xamfrà de casa seua i ens deixen en pau?
Per què el dit quan està fent zàping es para si hi ha la notícia d'una catàstrofe natural i, en canvi, continua prement botons si són centenars d'iraquians que han estat massacrats?

Per què la majoria de la gent relaciona l'estiu com el moment ideal per prendre una cervesa? No he entés mai a què es deu este acte d'insensatesa.

Per què en Pep Sala sembla cada cop més el Raphael de la música en català?

Mentre mire com plou, escolte "60 razones" de Miguel Rios, assaborisc una cervesa i fume un cigarret, aniré pensant en estes i altres inquietuds que no donen per escriure un llibre però si per perdre el temps escrivint-les a un bloc.

2 comentaris:

JORDI BRU ha dit...

Boníssim, aquest escrit! Quanta raó, nen! I sobretot, molt bona la reflexió sobre Pep Sala.

Chappeau!!!

Salutacions

BEN ha dit...

Jejeje...hermano! Te falten dos afaitaes! Encara afegiria més: Per què en el Bar del Guano hi ha la concentració de gent més susceptible de ser hostiada?