divendres, 3 d’abril de 2009

Escoles tancades, escoles obertes

Avui divendres els escolars han començat les vacances de Setmana Santa. S'ha acabat el segon trimestre del curs i, amb ell, el record del Rei Carnestoltes, de la Vella Quaresma, i de les incòmodes estones en que els nens i nenes han servit de farciment d'innumerables capes de roba d'abric.

Els equips de mestres, de ben segur, estan a hores d'ara rebent aquests dies de descans com pura aigua de maig a principis d'abril. Les forces s'han de recuperar per afrontar el darrer trimestre amb energies renovades, que els calen i molt per l'explosió de vida primaveral que es reprodueix mimèticament en els nens i nenes.

Les famílies ja han fet fa temps l'exercici d'organització logística familiar per afrontar aquests dies sense escola.

L'escola ha tancat les portes...

...o no. Coincidint en el temps, mentre els/les conserges enclauen la darrera tanca del centre, milers d'il·lusions renovades ja piquen a la porta demanant un lloc per portar aire fresc i noves vivències a l'escola. Avui milers de petits i petites estan a punt d'obrir la porta del cole que els ajudarà a créixer i socialitzar-se i que, tot i que ells/elles no ho saben, també els ajudarà a teixir les ales per volar amb un bagatge com més gran millor d'experiències irrenunciables i indispensables.

Que s'agafen fort, que el viatge està a punt de començar...

2 comentaris:

BEN ha dit...

Xa primu! Això 'd'agafar-se fort que el viatge està a punt de començar' no t'ho has copiat de Guardiola en el discurs del Gamper?

El tio Mel ha dit...

Jo a Pepito piscines, el dia del Gamper, encara no li feia cas..tu si?