dissabte, 6 de febrer del 2010

Retorn...

Fa tres mesos que no escric al blog. Tres mesos no donen pràcticament per a res. El que sí que hi ha hagut és mandra, falta d'idees, manca de temps, ... promet que no tornarà a passar.

Este no ha estat mai un blog de publicació periòdica, ni ho pretenia ser. El que sí que ha estat és un blog on s'ha escrit sobre diversos temes d'interès personal que ara retorna amb molta força i que espera no decebre els quatre arreplegats que, de tant en tant, es prenien la molèstia de llegir les quatre notes del Tio Mel.

En estos tres mesos moltes coses han continuat igual (el país, el verí espanyolista ranci i podrit, el Barça i el madrí (uns guanyant i els altres fent l'imbècil), Montilla de President, ZP jugant al monopoli, la feina continua com abans (encara sort), etc.), però d'altres han canviat.

Benvingut Guillem! Només desitgem que sigues una persona correcta, que assumisques els valors morals de la justícia i la igualtat, i que sàpigues allunyar-te de la hipocresia, la falsedat, l'egoïsme, ...i moltes altres coses que el pare i la mare ja t'anirem ensenyant.

Ben trobats amics que us deixàveu caure per estes línies per mirar de passar l'estona. El món és tal com era fa tres mesos, però ha canviat immensament. Espere poder anar trobant inspiració i temes per escriure. De moment, valga per penyora este post de retrobada que tenia moltes ganes d'escriure i que no sabia per on començar.

T'estime Guillem.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Salut, família!!!
Ja m'avisareu per a fer de canguret!! hehehehe!!