dimecres, 24 de febrer de 2010

Igual resulta que el problema és de nivell ...

Jo no volia fer-ho, de veres, no volia escriure sobre l'escàndol televisiu de la setmana, però tant vore les imatges i tant parlar-ne que no tinc més remei.

La qüestió és que no entenc la sorpresa i l'escàndol que s'ha muntat arran de l'espectacle del tal John Cobra a la gala per triar el representant de RTVE a Eurovisió. No és que em semble normal que un personatge així haja d'eixir per televisió fent el que va fer i cridant el que va cridar, no m'ho sembla pas de normal, ni ha de ser-ho en la meua manera d'entendre el món o de com hauria de ser el món. La realitat és ben diferent.

La realitat ens mostra un seguit de personatges, que acaben esdevenint ídols per un motiu o un altre, que tenen en comú l'aparició en el medi televisiu. Una colla de gentola que, a banda de demostrar que no saben ni on tenen la mà dreta, no són altra cosa que el fidel reflex del nivell baix, molt baix, d'esta Espanya de hui.

Repetisc que no entenc a què ve tanta sorpresa pel tal Cobra, al cap i a la fi, què és pitjor? tocar-te el pom en directe en un programa que no desperta el més mínim interès o que el tal Arturo, i altres com ell, es passen el dia refregant la ceba per tota persona amb més d'un pam de cabell al cap que se'ls aproxima a dins la casa de Gran Hermano?

Ambdós exemples coincideixen en el fet d'haver fet guanyar audiència, vots, o el que siga als respectius programes, la gent ho mira, la gent és això el que vol, per tant, la gent que ho mira és igual que els tristos protagonistes.

Ergo el problema és de nivell, no cal buscar més raons.

3 comentaris:

BEN ha dit...

I d'on és el 'sujeto' del John Cobra??? De Puçol...jejeje...és que tenim lo milloret de cada casa i avant!

Anònim ha dit...

ai! xiquet no val la pena que miris la tv per a trobar-te semejante subjecte, mira que és lleig el cabró, només cal mirar al teu voltant i trobaràs molt més que lo que la tv ensenya, i no en parlo de "feos" sino de caradures, jetes, inutils, i demés individus/es que viuen del "cuento" com els que expliquen a la caixa tonta.
Petons i a cuidar-se.

Pegamoide

Anònim ha dit...

Bé, aquesta és la meva primera visita al teu bloc! Som un grup de voluntaris i començar una nova iniciativa en una comunitat regional en el mateix lloc exacte. El teu bloc ens ha proporcionat informació valuosa per a treballar. Vostè ha fet una tasca meravellosa!