dijous, 11 de desembre del 2008

S'acabarà el món aquest dissabte?

...evidentment no. No obstant, no puc evitar sentir la fressa típica dels dies previs al clàssic futbolístic de la Lliga. Per moltes coses: es juga al millor estadi del món, que és el nostre, i no en una quadra; el Barça va davant del màxim rival, i el pot deixar tocat; ja fa dies que se'n parla i l'espectació és molt gran; la sensació sempre impagable que es té davant la possibilitat de viure noranta minuts enrotllant com un "braç de gitano" a l'innombrable rival capitalí; i un llarg etcètera on cadascú podria posar una raó més per no perdre's El Partit.

I després? Doncs el que no és segur és la utilitat que ambdues aficions li donaran a la/les copa/es postpartit, bé per celebrar, bé per oblidar i discutir les causes del fracàs.
En canvi, el que sí que està assegurat és que seguirà havent fills de puta que agrediran als seus fills, que seguirà havent covards que anul·len a la seua parella, que tornarem a vore als diaris persones que es queden sense feina, que passarem molt més temps sense l'esperat finançament, que els capitalins seguiran tirant bilis anticatalanista per la boca, que Font de Mora (ni Fabra) no haurà dimitit, que les mancances de la nostra societat tenen molt a vore amb els resultats acadèmics i el nostre sistema educatiu mentre ací no fot el dit a la llaga de les raons de tot plegat, i, sobretot, tornarà a eixir el sol.

2 comentaris:

BEN ha dit...

Ieee....Flamencooo!
Sempre recordaràs que en el gol de la foto estaves en ma casa.
Per cert, que feu dissabte? On veieu lo match?

Per acabar d'alguna manera més seria lo comentari. Caldria dir que reivindique solemnement la funció del futbol com a opi del poble i l'utilització que les classes altes ens fan a través d'aquest esport....però que vols que te diga.....

M'agrada tant que de vegades no hi pense.

JORDI BRU ha dit...

Igual per alguns si que s'acaba el món, nen... per alguns que vesteixen de blanc, potser???

Apa, a gaudir del matx!