dijous, 2 d’octubre de 2008

Una música per a cada instant

Ahir per la vesprada, passant l'estona a internet, vaig acabar al myspace de la Lupe Villar, guitarrista de Sangtraït (ja quasi fa set anys i seguim trobant a faltar la nostra ració de canya per un tubo), que va treure un nou disc cap al mes de març. En la gravació del disc va comptar amb la col·laboració d'amics i coneguts...entre ells el monstre de la foto, el gran Papa Juls. I esta foto, com altres que apareixen al web de la Lupe Villar, em va transportar a la nit del 20 de desembre de 2001. Que gran, Ben, que gran, germà!!! (encara hui em pregunte qui collons era aquell que va cremar Terra de vents amb nocturnitat i traïdoria jajaja).


Aquest fet em va motivar per obrir una nova, diguem-li secció, al blog (tampoc no és que haja descobert el secret de la botifarra de ceba, però bé, m'ha vingut de gust). És ben cert que cada estat d'ànim, cada vivència, cada moment, té una música, un ritme i volum que el defineixen. I és per això que este xicotet recull pretén ser un reflex de les cintes de cassette, discos i compact discs que m'han fet volar, emocionar-me o posar unes banyes a ritme d'Inqui-missió o La furtadora d'ànimes.
" La sang dels inocents, omple la seva copa d'or, assegut al tron dels manaments, mentre el món s'omple d'horrors, els cants no surten ja dels pits, la terra s'obre sota els peus".


1 comentari:

BEN ha dit...

xaaa...hermano! Les llàgrimes me cauen igual que els punys.
Snif...snif...