dijous, 25 de setembre del 2008

FRANCO SEGARRA: POCAVERGONYA!!!


Els 88 treballadors de "Curtidos Nules" porten cinc mesos sense cobrar. Aquesta podria ser la frase que resumeix el comportament prepotent, pocavergonya, sense escrúpols i ignominiós d'un dels hereus de l'imperi Segarra: Franco Segarra.

Cinc mesos sense pagar, rebutja comandes per justificar la baixada de feina (d'això se'n diu aprofitar-se'n de la situació de crisi, bastard!), demana als treballadors que presentin baixes voluntàries (damunt de puta, pagar el llit, no?), i un llarg etcètera de despropòsits d'un aprofitat més que es creu que el món és seu i que no li importa una merda la gent que l'ha ajudat a omplir-se les butxaques: immoral, lladre, a la presó havies d'anar!

Igual en castellano lo entiendes más: inmoral, ladrón, paga a tus trabajadores. Has tingut cinc mesos per fer les coses bé, aprofitat, i mira on has arribat, a posar al límit 88 famílies. T'hauràs quedat a gust, no? A vore si algun dia la corbata no te passa del coll de lo fonda que tens la gola, lladre.

I després d'este moment de "desfogament" compulsiu, deixe un parell d'enllaços (1 i 2) amb fotos i articles sobre la marranada que este aspirant a home de negocis ha aconseguit.

Si és que la culpa és dels treballadors, com vos podeu haver refiat tants anys (alguns més de 30) d'un individu que té per nom Franco? Ara, no patiu que ja se n'eixirà en la seua, ja, eixe lladre.

Va parir, quin país de pandereta.

1 comentari:

BEN ha dit...

Copon hermano! Si que estaràs descansat! Lo menos 4 kilos de fel t'has deixat ahi!
Au pues.