dijous, 23 d’octubre del 2008

I seguim ampliant el bloc...


Davant l'alarmant manca d'inspiració narrativa, no sé si deguda a una conjunció astral adversa o al discurs d'Aznar a la tribuna eixa que ell mateix s'ha muntat per a ell mateix (estic parlant de FAES...per cert, que voldrà dir eixa F? ...eixista? ...emer?...ulano? ), he decidit jo per a mi mateix, com el melenes abans referit, d'ampliar els continguts del bloc afegint un nou espai per llocs web que a mi em resulten interessants per un motiu o altre.


De moment, i en un cop sobtat d'enyorança de la millor terreta del món, he posat diaris digitals de la Plana Baixa, així com d'altres que m'agrada llegir habitualment...i alguna referència a aquells llunyans temps de despreocupacions, paelles a dojo, amistat i germanor, i forces per aguantar nou dies de festes nonstop.


I així, mentre escolte Wind of change d'Scorpions i s'asseca la roba que hi ha estesa, acabe este post que no sé si era necessari escriure, tot esperant, pacientment, bé l'adveniment astral favorable, bé que el llepaculs de Bush tanque la boca d'una vegada.

1 comentari:

BEN ha dit...

Ahiiii......Picual!!!!
Xa, hermano! Hui he visitat al nostre amic amat Tordus/i i m'ha ensenyat la casa. Copón quina casa!!! Encara no està acabà...però això serà brutal.
Au femer!